Foto: stock.xchng
Kanādas U-20 hokeja izlase pasaules čempionātu Bufalo svētdien iesāka ar pārliecinošu uzvaru pār Krieviju, sagraujot to ar 6:3 (1:1, 2:2, 3:0).

Pēc pirmās trešdaļas rezultāts gan bija neizšķirts – 1:1, arī otrais beidzās ar neizšķirtu rezultātu – 3:3, un izšķirošie notikumi šai spēlē risinājās trešajā trešdaļā, kad kanādieši guva trīs bezatbildes vārtus, no kuriem divus – esot skaitliskajā vairākumā.

Uzvaru svinēja arī mājinieki, ASV izlase, kas savā pirmajā čempionāta spēlē ar 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 1:0) pagarinājumā pieveica somus. Pamatlaiks beidzās pie neizšķirta 2:2, un uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtās minūtes astotajā sekundē Niks Bjugstads.

Čempionātu atklāja Vācijas un Šveices izlašu spēle, kurā ar 4:3 pārāki bija šveicieši, bet dienas iespaidīgākais rezultāts tika fiksēts Zviedrijas un Norvēģijas izlašu spēlē, kurā zviedri sagrāva savus kaimiņus ar 7:1.

Pirmdien turnīrā tiks aizvadītas divas spēles, čempionātā iesaistoties Slovākijas izlasei, kas spēlēs ar Vāciju, un čehiem, kuri tiksies norvēģiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!