Foto: F64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums pēc pleca operācijas nepaspēs atveseļoties līdz gaidāmajam pasaules čempionātam, noskaidrojis portāls "sportacentrs.com".

Jau vēstīts, ka Karsums nav spēlējis kopš 27. novembra, un viņa atgriešanās laukumā bija gaidāma janvāra beigās, tomēr šonedēļ Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Dinamo" paziņoja, ka uzbrucēja trauma ir nopietnāka, un viņš šosezon nevarēs iziet laukumā.

Karsumam pēc pleca operācijas nāksies izlaist piecus līdz sešus mēnešus, "sportacentrs.com" atzina pats Karsums. Līdz ar to ir skaidrs, ka Latvijas izlases sastāvā viņš pasaules čempionātā piedalīties nevarēs.

Karsums Latvijas izlasi pasaules čempionātos nav pārstāvējis kopš 2010.gada. Pēdējais oficiālais turnīrs Karsumam valstsvienības kreklā bija Soču olimpiskajās spēlēs.

Šosezon Latvijas hokejists 34 spēlēs guva desmit vārtus un veica astoņas rezultatīvas piespēles.

Maskavas "Dinamo" komandā Karsums aizvadīja trešo sezonu, šajā laikā KHL regulārajos čempionātos 132 spēlēs gūstot 38 vārtus un veicot 30 rezultatīvas piespēles, bet Gagarina kausa izcīņā 16 mačos izceļoties ar trīs precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!