Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Ronalds Ķēniņš ir pārliecināts, ka Latvijas hokeja līdzjutēji celsies agri no rīta un vēros tiešraidē vienīgā latvieša cīņas Stenlija kausa izcīņā, vēsta "Vancouver Sun".

NHL Stenlija kausa pirmajā kārtā "Canucks" tiksies ar citu Kanādas klubu Kalgari "Flames". Kanādas dueļa pirmā spēle Vankūverā notiks trešdienas vakarā, bet pēc Latvijas laika mačs sāksies ceturtdien pulksten 5:00 no rīta.

Ķēniņš ir pārliecināts, ka Latvijas hokeja fani celsies un pie televizora ekrāniem atbalstīs "Canucks" un konkrēti Latvijas hokejistu. "Lasīju Latvijas mediju ziņas, interneta portālus, tur ir daudz komentāru. Latvijas fani ir sajūsmā un nevar sagaidīt, kad sāksies Stenlija kauss."

"Esmu pārliecināts, ka viņi celsies naktī un skatīsies. Es pazīstu daudzus, kuri atbalstīs mani un "Canucks". Viņi piecelsies, uzēdīs brokastis, noskatīsies spēli, vai arī izlasīs internetā, kā spēlē gājis "Canucks", un tikai tad dosies uz darbu," žurnālistiem pirms Stenlija kausa spēlēm norādījis Ķēniņš.

Latviešu hokejists piebilda, ka viņam ir jauns "veids" kā izvairīties no Latvijas žurnālistu uzmanības tik svarīgā brīdī, kad vajag koncentrēties spēlei. "Vienkārši, mans telefons ir saplīsis."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!