Foto: Reuters/Scanpix
Krievijas Hokeja federācijai (KHF) ir izdevies panākt vienošanos ar šāgada pasaules čempionāta rīkotājiem, ka Krievijas izlase dzīvos atsevišķi no pārējām komandām, ziņo aģentūra "R-Sport".

Līdz ar to Krievijas valstsvienība būs vienīgā komanda bez mājiniekiem čehiem, kas dzīvos citur nekā pārējās čempionāta izlases. Krievijas izlase savas spēles aizvadīs Ostrovā.

"Izlases ģenerālmenedžera Andreja Safronova galvenā vēlme attiecībā uz pasaules čempionātu Čehijā bija izmitināt komandu atsevišķi no citām izlasēm," saka KHF prezidents Vladislavs Tretjaks. "Panākt to bija grūti, jo organizatori jau sen visas komandas bija ievietojuši vienā viesnīcā, jau bija noslēgti līgumi, taču mums izdevās izpildīt ģenerālmenedžera vēlēšanos un komanda dzīvos bāzē, kas atrodas 20 minūšu braucienā no arēnas."

Kā portālam "Delfi" apstiprināja Latvijas Hokeja federācijā (LHF), Latvijas izlase pasaules čempionāta laikā Prāgā dzīvos organizatoru nodrošinātajā viesnīcā kopā ar vēl sešu valstu komandām, kas spēlē A grupā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!