Foto: AP/Scanpix
Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš joprojām atlabst no smadzeņu satricinājuma, izteicies, ka cer vēl šosezon iziet laukumā.

Ceturtdien īsā preses konferencē Krosbijs žurnālistiem atklāja, ka nedz viņš pats, nedz ārsti pagaidām nevar pateikt, kad hokejists varētu atkal spēlēt, bet šī neziņa ir grūtākā gūtās traumas "blakusparādība".

"Man kļūst labāk, bet ļoti lēni," teica Krosbijs. "Taču es to nekādi nevaru ietekmēt, te nav nekāda grafika. Nav iespējams paātrināt šo procesu vai noteikt precīzu laiku."

Ārsts ieteicis sportistam paņemt nelielu atvaļinājumu, un to Krosbija pavadījis kopā ar vecākiem "siltajās zemēs". "Jauki, ka visi interesējas par tevi, jautā, kā iet, taču tas atgādina, ka tu nespēlē un esi guvis traumu," saka Krosbijs. "Tāpēc reizēm ir labi aizbraukt prom un pavadīt laiku kopā ar vecākiem, nedaudz aizbēgt no ikdienas jautājumiem."

Traumu Krosbijs guva 5. janvāra spēlē pret Tampabejas "Lightning", kad pretinieku aizsargs Viktors Hedmens ietrieca viņu apmalē, un šā iemesla dēļ izlaida šīssezonas "All-Star" spēli, kurā saņēma visvairāk līdzjutēju balsu.

Atgādinām, ka arī latviešu hokejists Raitis Ivanāns joprojām atlabst pēc smadzeņu satricinājuma, ko guva šīs sezonas pirmajā spēlē oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!