Foto: AFP/Scanpix
Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš smadzeņu satricinājuma dēļ bija spiests izlaist pusi aizvadītās Nacionālās Hokeja līgas (NHL) sezonu, iespējams, nevarēs doties laukumā arī pirmajās šīs sezonas spēlēs, ziņo TSN.

Hokejists nupat bija spiests atcelt treniņu, jo nejutās labi, un pastāv risks, ka viņam būs jāizlaiž ne tikai pirmssezonas treniņnometnē, bet arī jaunās NHL sezonas pirmās spēles. Pirmais mačs NHL regulārajā čempionātā Pitsburgas klubam paredzēts 7.oktobrī pret Vankūveras "Canucks".

"Pagaidām ir vēl par agru spriest, vai Krosbijs būs gatavs uzsākt pirmssezonas treniņus," saka sportista aģents Pets Brisons. "Neviens Sidnijam nav aizliedzis trenēties, un viņš atbilstoši pašreizējai situācijai ir koriģējis savus vasaras sagatavošanās plānus. Komandas treniņnometne sākas pēc trim nedēļām, un pagaidām ir par agru spriest par kaut ko."

Jau ziņots, ka janvāra sākumā Krosbijs guva smadzeņu satricinājumu un kopš tā laika nav aizvadījis nevienu spēli, tikai īsus treniņus.

Kā zināms, smagu smadzeņu satricinājumu aizvadītās NHL sezonas sākumā guva latviešu hokejists Raitis Ivanāns, kurš joprojām nav pilnībā atlabis no šīs traumas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!