Foto: AP/Scanpix

Ar vārtu guvumu Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien izcēlās Latvijas aizsargs Artūrs Kulda, palīdzot viņa pārstāvētajai Sentdžonsas „IceCaps” komandai ar rezultātu 3:2 pārspēt Heršijas „Bears”.

Kulda ar vārtu guvumu izcēlās otrā perioda 11. minūtē. Kopā šajā mačā viņš izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un par klupināšanu saņēma divu minūšu noraidījumu. Spēli aizsargs noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Šajā sezonā Kulda 56 spēlēs guvis sešus vārtus, izdarījis 14 rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficentu +19.

Citā mačā Adirondakas „Phantoms”, kas joprojām spēlē bez cita latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa, ar rezultātu 0:3 izbraukumā piekāpās Konektikutas „Whale” vienībai.

AHL kopvērtējumā "IceCaps" komanda ar 88 punktiem 69 spēlēs joprojām atrodas stabilā Austrumu konferences Atlantijas divīzijas līderpozīcijā. Tikmēr "Phantoms" vienība ar 72 punktiem 70 mačos ieņem trešo vietu Austrumu konferences Ziemeļaustrumu divīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!