Foto: F64

Latvijas hokeja čempionāta finālsēriju ar graujošu uzvaru trešdien sāka "Kurbads" hokejisti, kuri savā laukumā ar rezultātu 10:2 uzvarēja "Rīga/Prizma" spēlētājus.

Uzvarētājiem ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Toms Hartmanis, Jurijs Kļujevskis un Nikolajs Jerofejevs, bet reizi ripu pretinieku vārtos raidīja Toms Bluks, Renārs Undelis, Renārs Valters un Ronalds Cinks. Rīgas komandas labā vienīgos vārtus guva Aleksandrs Macijevskis un Krists Apsītis.

"Kurbads" komanda jau pirmajā periodā izvirzījās vadībā ar četru vārtu pārsvaru, un atlikušajās divās trešdaļās savu pārsvaru palielināja. Pēdējā periodā arī rīdzinieki tika pie pirmā vārtu guvuma, tomēr mača liktenis nemainījās. Komandas vēl izcēlās ar precīziem metieniem un spēlē noslēdzās ar rezultātu 10:2.

Sērijas otrā spēle ceturtdien atkal notiks Ogrē, bet nedēļas nogalē trešā un ceturtā spēle risināsies Rīgā.

Atgādinām, ka pusfināla sērijā "Kurbads" ar rezultātu 3-2 pārspēja "Ozolnieki"/"Monarch" komandu, bet "Rīga"/"Prizma" ar 3-1 pārspēja "Zemgale"/LLU vienību.

Bronzas godalgas šosezon jau nopelnījuši "Zemgale"/LLU hokejisti, kuri pēc regulārās sezonas turnīra tabulā ieņēma augstāku vietu nekā "Ozolnieki"/"Monarch".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!