Foto: F64
Latvijas futbola izlasei līdz 5. septembrī paredzētajai Pasaules kausa (PK) izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlei izbraukumā pret Izraēlu vēl nepieciešams uzlabot savu sniegumu, uzskata valstsvienības uzbrucējs Māris Verpakovskis, kurš savainojuma dēļ trešdien notikušo pārbaudes spēli pret Bulgāriju vēroja no tribīnēm.

Kā ziņots, mačs noslēdzās ar minimālu Bulgārijas valstsvienības uzvaru 1:0. Vienīgos vārtus cīņas 54.minūtē bulgāru labā guva Dimitars Rangelovs.

Verpakovskis uzskata, ka spēles ritējums būtu citādāks, ja Latvijai tiktu ieskaitīts vārtu guvums strīdīgajā epizodē otrā puslaika sākumā.

"Man likās, ka bumba bija vārtos. Ja "gols" būtu ieskaitīts, domāju spēle ritētu pavisam citādāk. Pēc pirmā puslaika, kad ar maksimālu cīņassparu un gribasspēku noturējām 0:0, otrajā spēki jau izlīdzinājās, jo bulgāri nomainīja savus līderus. Varējām gūt vārtus arī mēs, bet ielaidām galīgi nevajadzīgus vārtus," intervijā Latvijas Futbola federācijas (LFF) Preses daļai sacīja Verpakovskis.

"Protams, ka labāks iznākums šajā spēlē būtu neizšķirts vai uzvara. Taču šoreiz nebijām optimālajā sastāvā un cerams, ka uz spēli ar Izraēlu vēl uzlabosim sniegumu. Arī pašam gribas ātrāk atgriezties laukumā," piebilda uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!