Foto: LETA

Latvijas Hokeja Federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis un mobilo sakaru operatora "Bite" vadītājs Latvijā Kaspars Buls pirmdien svinīgi parakstīja sadarbības līgumu, informēja LHF.

Pēc Bula sacītā, sadarbības līguma vērtība ir vairāk nekā 100 000 eiro, taču plānotā sadarbība ar LHF būs ļoti daudzpusīga, tāpēc faktiskā summa būs ievērojami lielāka.

"Šobrīd Latvijas Hokeja federācijā ir aizsāktas jaunas, modernas iniciatīvas, kas sekmēs hokeja attīstību. Arī "Bite Latvija" sevi pozicionē kā inovatīvu un radošu kompāniju – tās ir mums līdzīgas vērtības un vīzija par nākotni, tāpēc esam gandarīti par sadarbības uzsākšanu. Mūsu mērķis ir uzvaras - sākot no mazajiem spēlētājiem līdz uzvarām Pasaules hokeja čempionātos, kuras ik pavasari sagaida plašais hokeja līdzjutēju pulks," parakstot sadarbības līgumu, uzsvēra Kalvītis.

"Mēs ticam, ka kopīgiem spēkiem – izlase, līdzjutēji un "Bite" – sasniegsim arvien jaunus augstumus, tādēļ "Bite" lepojas, ka ir kļuvusi par Latvijas hokeja valstsvienību lielfanu," sacīja Buls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!