Foto: F64

Latvijas hokeja izlase trešdien savā trešajā pārbaudes spēli pirms 2018. gada pasaules čempionāta "Arēnā Rīgā" ar rezultātu 0:3 (0:0, 0:2, 0:1) piekāpās Somijas valstsvienībai.

Somijas izlasē vārtus guva Mika Niemi, Ēmeli Soumi un Sami Sandels, bet Latvijas hokejistiem vārtus tā arī neizdevās "atslēgt". Latvijas vārtus sargāja Uldis Čalpa.

"Sākums bija grūts, bet mēs palikām "uz nulles". Viņi bija ātrāki un kontrolēja spēli. Otrajā periodā viņi guva vārtus pēc kļūdām un sāka spēlēt pārliecinošāk. Mums trešajā periodā vajadzēja kaut ko iemest. Mēs tikai iemetām ripu zonā, bet viņi izmeta to ārā. Treneris analizēs šo spēli, un mēs no tās macīsimies," pēc spēles intervijā sacīja Latvijas izlases kapteinis Gints Meija, kuru atzina par labāko spēlētāju šajā mačā.

Šis Latvijas izlasei bija trešais zaudējums trijās pārbaudes spēlēs, jo aizvadītajā nedēļā tika piedzīvoti zaudējumi izbraukumā ar 2:3 un 2:6 Norvēģijai.

Ceturtdien Latvijas un Somijas izlases spēkosies atkārtoti. Latvijas izlasei 20. un 21. aprīlī būs divas cīņas viesos pret Slovākiju, kamēr 27. un 28. aprīlī Rīgā viesosies Šveices izlase. Savukārt gatavošanās tiks noslēgta ar spēli 1. maijā Rīgā pret spēcīgo Kanādas izlasi.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu mača aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!