Foto: AFP/Scanpix

Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas otro kārtu Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi ir iesākuši ar mainīgām sekmēm – vārtsarga Kristera Gudļevska Sirakjūzas "Crunch" ar 3:1 (1:1, 1:0. 1:0) pieveica Toronto "Marlies", bet uzbrucēja Ņikitas Jevpalova Sanhosē "Barracuda" ar 2:3 (1:1, 0:0, 1:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Sandjego "Gulls".

Kristers Gudļevskis Kaldera kausa izcīņas otrās kārtas pirmo spēli Ziemeļu divīzijā vēroja no rezervistu soliņa – šai mačā "Crunch" vārtus sargāja Maiks Makkena, kurš atvairīja 28 pretinieku metienus. Ripu "Marlies" vārtos raidīja Ēriks Kondra, Bairons Frēze un Jani Gurdē. Vienīgos vārtus Toronto kluba labā guva Andreass Džonsons.

Sanhosē "Barracuda" Klusā okeāna divīzijas "play-off" otrās kārtas spēlē divreiz izvirzījās vadībā mačā pret Sandjego "Gulls", kas savukārt divreiz spēja izlīdzināt rezultātu un ievest spēli pagarinājumā. Tas ilga tikai 38 sekundes un noslēdzās ar Kevina Roja gūtajiem vārtiem un "Gulls" uzvaru.

Ņikita Jevpalovs šai spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās un noslēdza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

Kaldera kausa izcīņas Centrālās divīzijas otrās kārtas spēlē Čikāgas "Wolves" ar 7:3 (3:0, 0:2, 4:1) sagrāva Grandrapidas "Griffins".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!