Foto: Ilmārs Znotiņš/ LOK

Latvijas hokeja izlase 7.aprīlī Ozolniekos uzsāks oficiālās treniņnometnes pirmo posmu pirms gaidāmā pasaules čempionāta Minskā, un paziņoti spēlētāji, kas tajā piedalīsies, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Jau vēstīts, ka ceturtdien Latvijas izlases kandidāti treniņspēlē ar 5:2 uzvarēja Rīgas "Dinamo" tuvākās rezerves. Pēc pārbaudes spēles tika nosaukti spēlētāji, kuri uzaicināti uz Latvijas hokeja izlases pirmo treniņnometnes posmu Ozolniekos. Sarakstā nav vairāki Latvijas valstsvienības vadošie spēlētāji, kuri izlasei plāno pievienoties pēc pārbaudes spēlēm ar Somiju, kas notiks 10. un 11. aprīlī.

7. un 8. aprīlī Latvijas izlase trenēsies Ozolniekos, bet 9.aprīļa rītā dosies uz Somiju, kur aizvadīs pirmās šīs sezonas "Euro Hockey Challenge" spēles. Mači notiks Jevaskulā un Kuopio.

Latvijas hokeja izlases kandidātu saraksts treniņnometnes pirmajam posmam:

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Ervīns Muštukovs, Rihards Cimermanis;

Aizsargi: Kristaps Sotnieks, Mārtiņš Porejs, Jēkabs Rēdlihs, Jānis Jaks, Rūdolfs Kalvītis, Guntis Galviņš, Edgars Dīķis, Artūrs Salija, Maksims Širokovs, Mārtiņš Gipters, Agris Saviels;

Uzbrucēji: Edijs Brahmanis, Artūrs Ozoliņš, Edgars Kļaviņš, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Gints Meija, Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Juris Upītis, Artūrs Kuzmenkovs, Roberts Jekimovs, Jānis Straupe, Toms Andersons, Aleksejs Širokovs, Juris Štāls, Koba Jass, Miks Lipsbergs, Jānis Ozoliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!