Foto: F64

Latvijas U-20 hokeja izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns pēc zaudējuma Slovākijas hokejistiem bija apmierināts ar savu spēlētāju veikumu un atzina, ka šajā mačā bija iespēja izlīdzināt rezultātu.

Atgādinām, ka Latvijas hokejisti pasaules čempionāta augstākās divīzijas turnīra, kas norisinās Kanādas pilsētā Otavā, spēlē ar rezultātu 1:3 piekāpās Slovākijai.

“Zēni šodien nospēlēja labi un pārsvarā izpildījām mūsu spēles plānu. Es uzskatu, ka abas komandas bija pelnījušas punktu šajā spēle,” Latvijas Hokeja federācijas (LHF) oficiālajā mājaslapā internetā citēts speciālists. “Mums bija laba iespēja izlīdzināt rezultātu, bet ripa trāpīja pa vārtu stabu un nedaudz nepaveicās. Tāds ir hokejs. Nu nekas, turpināsim trenēties un gatavoties nākošai spēlei.”

Tikmēr Latvijas komandas vārtsargs Kristers Gudļevskis, kuru aizvadītajā mačā atzina par savas komandas labāko spēlētāju, uzsvēra, ka spēle bijusi līdzīga.

“Es vārtos jūtos ļoti labi, un ķert ripas ir mans darbs. Tā bija līdzīga spēle, taču mēs zaudējām,” stāstīja vārtsargs.

Savukārt uzbrucējs Zemgus Girgensons slavēja Gudļevski: “Mūsu vārtsargs bija apbrīnojams, taču ļāvām izdarīt pārāk daudz metienu.”

Pēc šī zaudējuma Latvijas izlase A grupas kopvērtējumā ar diviem zaudējumiem tikpat spēlēs ieņem pēdējo, piekto pozīciju.

Nākamajā spēlē ceturtdien Latvijas U-20 izlase spēkosies ar Krievijas valstsvienību.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!