Foto: F64

Graujošu uzvaru Latvijas hokeja čempionāta spēlē trešdien izcīnīja "Liepājas metalurga 2" komanda, kas ar rezultātu 9:0 (5:0, 3:0, 1:0) savā laukumā neatstāja cerības "Rīga"/"Prizma" vienībai.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Edgars Ārinieks, Haralds Neimanis un Edgars Homjakovs, kuram bija arī trīs rezultatīvas piespēles. Savukārt pa vieniem vārtiem guva Rihards Remiņš, Leonards Rimjāns un Romāns Ņekļudovs.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā līderpozīcijā ar 34 punktiem 12 spēlēs joprojām atrodas "SMScredit.lv" komanda, kurai ar 23 punktiem 11 mačos seko "Juniors". Trešā ar 22 punktiem deviņās spēlēs ir pagājušās sezonas čempionvienība "Liepājas metalurgs 2", bet tai ar 19 punktiem seko "Ozolnieki/Monarch".

Tikmēr "Rīga"/"Prizma" ar septiņiem punktiem atrodas sestajā pozīcijā.

Kā ziņots, šosezon Latvijas čempionātā piedalās astoņas komandas. No Latvijas virslīgas čempionāta dalībnieku vidus salīdzinājumā ar aizvadīto sezonu pazudusi "Rīga"/LSPA vienība un Lietuvas klubs Elektrēnu "Enerģija", līdz ar to pirmo reizi daudzu gadu laikā turnīrs zaudējis atklātā čempionāta statusu.

Savukārt čempionātā dalību atsaukušās Daugavpils "Latgale" vietā startē komanda "Rīga"/"Prizma 2'', kas tika apstiprināta jau pēc sezonas sākuma.

Pagājušajā sezonā finālsērijā otro reizi pēc kārtas uzvarēja "Liepājas metalurga 2" komanda, kas ar rezultātu 4-1 pārspēja "Ozolnieki/Monarch" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!