Kamēr apgriezienus uzņēmis Pasaules čempionāts, vairākiem izlases hokejistiem ir jaunumi nākamās sezonas darba jautājumos. Maskavas "Spartak" paziņojis, ka nākamsezon klubā nespēlēs Atvars Tribunocvs un Aigars Cipruss.
Kā ziņo Krievijas laikraksts "Sport-Ekspress" Maskavas "Spartak" nolēmis jaunajā sezonā neturpināt darba attiecības ar sešiem hokejistiem, tostarp Latvijas izlases hokejistiem aizsargu Atvaru Tribuncovu un uzbrucēju Aigaru Ciprusu.

Maskavas "Spartak" Krievijas Superlīgā bija viena no vājākajām komandām, regulāro sezonu noslēdzot priekšpēdējā vietā un tikai pateicoties tam, ka reglaments šogad paredzēja, ka visas komandas saglabās vietu Superlīgā, neizkrita uz Augstāko līgu.

Aigars Cipruss "Spartak" rindās šosezon atzīmējās vien ar 14 (5+9) rezultativitātes punktiem. Savukārt Atvars Tribuncovs pēc vairāk kā divu sezonu spēlēšanas Ufā "Salavat Julajev" rindās sezonas gaitā tika atskaitīts no šīs komandas un pārgāja uz "Spartak". Ufā Tribuncovam 41 spēlē 8 rezultatīvas piespēles un -9 lietderības kefocents, bet "Spartak" rindās 12 spēlēs nospēlēts bez rezultativitātes un nopelnīts -2 lietderības koeficents.

Tikmēr jau pirms nepilna mēneša Latvijas izlases uzbrucējs Herberts Vasiļjevs mainīja savu darba vietu un nākamsezon spēlēs citā Vācijas DEL līgas klubā Krēfeldes "Pinguine", kur, starp citu, arī viņš uzsāka savu profesionālo hokeja karjeru, pirms došanās uz Ziemeļameriku.

Hokejists, kurš savulaik ir aizvadījis atsevišķas spēles NHL klubos Floridas "Panthers", Atlantas "Thrashers" un Vankuveras "Canucks", pēdējo sezonu spēlēja citā Vācijas DEL klubā Nirnbergas "Ice Tigers", kur traumas dēļ aizvadīja nepilnu sezonu.

Krēfelde aizvadītajā sezonā palika pie paša "play off" sliekšņa, regulārajā sezonā ierindojoties devītajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!