Foto: F64

Bijušais Latvijas hokeja izlases aizsargs Andrejs Maticins esot viens no kandidātiem uz Latvijas valstsvienības galvenā trenera amatu, intervijā Krievijas portālam "championat.com" atzina pats speciālists.

Kā ziņots, pēc pasaules čempionātā izcīnītās 13.vietas Latvijas hokeja federācija nepagarināja līgumu ar Aleksandru Beļavski. Tagad norit jauna galvenā trenera meklējumi, un, kā atzīst Maticins, viņš esot viens no kandidātiem uz šo amatu.

"Jā, es esmu viens no kandidātiem. Katram trenerim darbs ar izlasi ir liela atbildība un gods. Esmu desmit gadus nospēlējis nacionālajā komandā, trenējis jauniešu izlasi. 80 procentus no puišiem, kuri spēlē vai ir tuvu izlasei, es labi pazīstu no jauniešu izlasēm," Maticina teiktais citēts "championat.com". "Protams, ka šis darbs man kā trenerim ir interesants."

Maticins vadīja Latvijas U-20 izlasi no 2007. līdz 2010.gadam. Pēdējās darba vietas viņam bija Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubos Čerepovecas "Severstaļ" un Vladivostokas "Admiral", kur viņš bija galvenā trenera palīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!