Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Krievu hokeja vārtsargs Jevgeņijs Nabokovs ir atgriezties Krievijā, kur uzsācis gatavošanos pasaules čempionātam, vēsta krievu mediji.

Nabokovs, kurš aizvadītā gada beigās negaidīti pameta Sankpēterburgas SKA un aizbrauca uz Ameriku, esot tomēr saņēmis uzaicinājumu no Krievijas izlases trenera Vjačeslava Bikova un uzsācis treniņus, raksta "Sovetskij Sport".

"Žeņa jau piecas dienas trenējas Hodinkā," saka Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks. "Bikovs piezvanīja Nabokovam, arī es ar viņu parunāju. Teicām, ka ir iespēja uzspēlēt ar domu par pasaules čempionātu. Viņš trenējas pastiprinātā režīmā, un spēlēs Smoļenskā."

Šonedēļ Krievijas izlase Smoļenskā aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Baltkrievijas izlasi, un šajos mačus vārtos varētu stāties Nabokovs.

Jau rakstījām, ka Nabokovam pēc aizbraukšanas no Krievijas neizdevās iekļūt Nacionālajā Hokeja līgā - viņš pat izpelnījās diskvalifikāciju, un februārī izlases treneris Vjačeslavs Bikovs izteicās, ka bez spēļu prakses Nabokoam ar izlasi nav ko rēķināties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!