Foto: sportacentrs.com

Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē piektdien regulārajā čempionātā pirmo vietu sev jau garantējusī "Ozolnieki/Monarch" komanda ar rezultātu 5:2 (2:0, 2:1, 1:1) pieveica "Rīga 95" vienību.

Šajā mačā uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Vadims Romanovskis, Dmitrijs Korņilovs, Lauris Ziemiņš, Edgars Lipsbergs un Sergejs Durdins, kurš izpildīja arī trīs rezultatīvas piespēles.

Savukārt "Rīga 95" komandā ar precīziem metieniem izcēlās Aleksandrs Zujevs un Dmitrijs Komarņickis.

Kopvērtējumā "Ozolnieki/Monarch" hokejisti ar 88 punktiem 35 spēlēs ieņem pirmo vietu, bet "Rīga 95" ar 40 punktiem 34 mačos šobrīd atrodas septītajā pozīcijā.

Kopvērtējuma otrajā vietā ar 76 punktiem 35 spēlēs atrodas "SMScredit.lv" komanda, bet tai ar 75 punktiem seko "Liepājas metalurgs 2".

Kā ziņots, Latvijas atklātajā čempionātā šosezon pirmo reizi kopš 1947.gada startē desmit komandas.

Komandas, kas regulārajā čempionātā ierindosies pirmajās divās vietās, izslēgšanas spēles sāks no pusfināla. Ceturtdaļfinālā savā starpā tiksies komandas, kuras ieņems no 3. līdz 6.vietai, bet Lietuvas komanda Elektrēnu "Enerģija" izslēgšanas spēlēs nepiedalīsies arī kvalificēšanās gadījumā.

Jau vēstīts, ka pagājušās sezonas Latvijas čempionāta finālsērijā "Liepājas metalurgs 2", kuram pievienojās spēcīgākie "Liepājas metalurga" komandas hokejisti, ar 4-0 pieveica "Ozolnieki/Monarch".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!