Foto: Sputnik/Scanpix

Pēc kautiņa ģērbtuvē ar saviem komandas biedriem miris viens no Podoļskas "Vitjazj" bērnu un jauniešu komandas spēlētājiem, vēsta vietējie mediji.

Kautiņa iemesls, pēc izdevuma "MK" versijas, varētu būt 14 gadus vecā hokejista pārcelšana uz pirmo maiņu neilgi pēc pievienošanās komandai no Sanktpēterburgas SKA, kamēr vairāki spēlētāji, kas "Vitjazj" pārstāvējuši jau vairākus gadus, pārlikti uz zemākām maiņām.

Kautiņa laikā zēns zaudējis samaņu, pārējie sabijušies un pasaukuši treneri Vjačeslavu Kuročkinu, kurš savukārt izsaucis mediķus. Pēc vienas aculiecinieku versijas, bojāgājušais ir kritis un sasitis galvu, pēc citas - viņam kļuvis slikti pēc sitiena ar dūri pa vēderu.

Saistībā ar šo notikumu tiks ierosināta tiesu medicīnas ekspertīze, jo zēns ar hokeju nodarbojās no piecu gadu vecuma un veselības problēmu viņam nav bijis. Pēdējā veselības pārbaude viņam bija veikta nedēļu pirms incidenta un nekādas problēmas tajā netika atklātas.

Pirms nonākšanas hokeja klubā "Vitjazj" bojā gājušais hokejists trenējies Pēterburgas SKA un bijis sava vecuma komandas kapteinis, bet pēc tam pārcēlās uz Maskavu.

Šis ir jau otrais gadījums, kad treniņā dzīvību zaudējis kāds no šā trenera audzēkņiem - pagājušā gada martā astoņus gadus vecs hokejists nomira pēc tam, kad ripa bija trāpījusi viņam pa ekipējuma neaizsargātu vietu kaklā. Tiesībsargājošie dienesti toreiz trenera vainu notikušajā nekonstatēja un viņam tika atļauts turpināt darbu ar bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!