Portāls „Delfi” sadarbībā ar „Samsung” aicina hokeja līdzjutējus piedalīties „Samsung” hokeja erudītu konkursā, kurā tiek piedāvāts atbildēt uz āķīgiem un mazāk āķīgiem jautājumiem par pasaules un Latvijas hokeja vēsturi, kā arī jautājumiem par „Samsung” jaunāko produkciju, balvā saņemot jaunākos „Samsung” MP3 pleijerus.
Konkursa kārtība

Konkurss notiks trijās kārtās – pirmā kārta noslēgsies 5.maijā, otrā – 12.maijā, bet pēdējā – trešā kārta – 16.maijā. Lai tiktu pie „Samsung” balvām, konkursa dalībniekam ir visās trijās kārtās jāatbild pareizi uz visiem uzdotajiem jautājumiem. 16.maijā tiks apkopoti visi tie, kas atbildējuši pareizi uz visiem 15 jautājumiem un no šiem konkursa dalībniekiem dators izvēlēsies tos trīs, kas tiks pie vērtīgajām balvām. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 16.maijā. Par balvu saņemšanas kārtību redakcija ar uzvarētājiem sazināsies personīgi

Balvas

Jau pieminētie trīs konkursa uzvarētāji balvās iegūs jaunākos „Samsung” MP3 pleijerus – „Samsung Yepp YP – T6H”, „Samsung Yepp YP – MT6” un „Samsung Yepp YP – 60H”. To, kuru pleijeri saņems kurš uzvarētājs arīdzan tiks noteikts izlozējot ar datora palīdzību.

Konkursa jautājumi:

$QuizAddress="oskars.morozovs@delfi.lv"; if (isSet($sent)) mail($QuizAddress, "poters: $A-$B-$C-$D-$E", "Sent by: $u34\n$u39"); if (isSet($sent)) echo ("

Paldies par piedalīšanos!
"); unSet($sent); ?>

?id=">

1. 1981.gada 12.aprīlī Stokholmā pasaules čempionāta atklāšanas spēle starp PSRS un Nīderlandes izlasēm beidzās ar rezultātu...

14:0
13:3
9:2
10:1

2. 1933.gada pasaules meistarsacīkstēs Prāgā Latvijas hokeja valstsvienība aizvadīja četras spēles – trīs zaudēja, vienu uzvarēja. Kuru?

Pret Šveici
Pret Ungāriju
Pret Itāliju
Pret Rumāniju

3. Kāda ir visu laiku slavenākā Zviedrijas hokejista iesauka?

Svens Johansons-Tumba
Svens Johansons-Bomba
Svens Johansons-Samba
Svens Johansons-Turbo

4. Kurš hokejists guva pirmos vārtus Latvijas labā 2005.gada Pasaules hokeja čempionātā?

Jānis Sprukts
Leonīds Tambijevs
Aleksandrs Ņiživijs
Aleksandrs Semjonovs

5. Kā sauc pasaulē pirmo “Samsung” ražoto mobilā tālruņa modeli ar 7 megapikseļu kameru?

SCB – G770
SCH - V770
SHC – V707
SCH – V077

Lūdzu ierakstiet savu vārdu un e-pasta adresi
">

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!