Foto: Sputnik/Scanpix

Pret Rīgas "Dinamo" komandu vārtus guvušais Vladivostokas "Admiral" slovēņu hokejists Roberts Saboličs atzīts par aizvadītās nedēļas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labāko uzbrucēju.

Jau ziņots, ka Saboličs aizvadītajā trešdienā, 20. decembrī, guva vienīgos "Admiral" vārtus spēlē pret rīdziniekiem, kuri šajā mačā svinēja uzvaru ar 3:1, Latvijas kluba rindās ar diviem precīziem metieniem izceļoties kanādietim Brendonam Makmilenam.

Tikmēr Saboličs nedēļas laikā četrās spēlēs guva četrus vārtus un reizi asistēja partneriem. Viņš pret Habarovskas "Amur" komandu guva divus vārtus, palīdzot komandai uzvarēt ar 4:2.

Tāpat 29 gadus vecais slovēnis četros mačos izdarīja 22 metienus un izpildīja desmit spēka paņēmienus.

Savukārt par aizvadītās nedēļas KHL labāko vārtsargu atzīts Iļja Ježovs no Ņižņekamskas "Ņeftehimik" komandas, kurš divās spēlēs izcīnīja divas uzvaras, abos mačos paliekot "sausā".

Tikmēr par labāko nedēļas aizsargu nominēts čehs Vojtēhs Mozīks no Maskavas apgabala "Vitjaz" vienības, kurš trīs spēlēs izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot komandai gūt divas uzvaras. Tāpat viņš izdarīja 11 metienus pa vārtiem un bloķēja astoņus pretinieku metienus.

Visbeidzot, par nedēļas labāko jauno spēlētāju atzīts Igors Geraskins no Čerepovecas "Severstaļ" komandas, kurš divās spēlēs viesos guva vienus vārtus un reizi asistēja partnerim. Geraskins šajos mačos vidēji laukumā pavadīja 14 minūtes un 11 sekundes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!