Foto: AP/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas ceturtdaļfinālā trešdien kā pirmā iekļuva Detroitas "Red Wings", kas pirmās kārtas sērijā ar 4-0 pieveica Fīniksas "Coyotes".

Sērijas ceturtajā spēlē viesos trešdien "Red Wings" uzvarēja ar 6:3 (2:2, 1:1, 3:0), lai gan cīņas laikā divreiz nonāca zaudētājos. "Red Wings" labā divus vārtus guva Patriks Īvss, bet pa vieniem Tods Bertuci, Denijs Klīrijs, Tūmass Holmstrēms un Niklass Kronvals. "Coyotes" labā vārtus guva Šeins Douns, Martins Hanzals un Teilors Pjats.

Pie trešās uzvaras sērijā trešdien neizdevās tikt Filadelfijas "Flyers", kas bez savainotā Oskara Bārtuļa viesos ar 0:1 zaudēja Bufalo "Sabres". Šajā sērijā tagad rezultāts ir 2-2.

Dramatiskas uzvaras viesos otrajos pagarinājumos trešdien izcīnīja Vašingtonas "Capitals", kurā par vārtsargu treneri strādā Artūrs Irbe, un Pitsburgas "Penguins" komandas, kuras tagad ir tikai soļa attālumā no ceturtdaļfināla. "Capitals", pateicoties Džeisona Himeras otrā pagarinājuma 13.minūtē gūtajiem vārtiem, ar 4:3 uzvarēja Ņujorkas "Rangers". Savukārt "Penguins" uzvaru ar 3:2 pār Tampabejas "Lightning" atnesa Džeims Nīla otrā pagarinājuma ceturtajā minūtē gūtie vārti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!