Foto: F64

Latvijas hokeja izlases aizsargs Arvīds Reķis atgriezies Vācijā un atkal spēlēs Augsburgas "Panther" komandā, piektdien informē vācu klubs.

Līgums ar Reķi noslēgts uz vienu sezonu.

2003.gadā pēc neveiksmīgiem centieniem nostiprināties Ziemeļamerikas līgās Reķis pārcēlās uz Eiropu un pievienojās "Panther", kurā kļuva par vienu no līderiem. Ar nelieliem pārtraukumiem viņš "Panther" sastāvā aizvadīja piecas sezonas, pēc tam divas sezonas spēlēja citā vācu klubā Volfsburgas "Grizzly Adams", bet iepriekšējās sezonas aizvadīja Rīgas "Dinamo" sastāvā.

Šonedēļ dažas dienas pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunās sezonas sākuma Rīgas "Dinamo" paziņoja, ka pārtrauca sadarbību ar Reķi. "Līgums lauzts pēc hokejista lūguma, ģimenes apstākļu dēļ, turklāt viņš tuvākajā laikā nevarētu palīdzēt komandai, jo turpina dziedēt Soču Ziemas olimpiskajās spēlēs gūto rokas pirksta savainojumu, kura dēļ nav spēlējis kopš 2014. gada februāra, un šobrīd nav zināms, kad viņš varētu atgriezties ierindā," paziņojumā norādīja Rīgas vienība.

"Panther" rindās Reķis karjeras laikā jau aizvadījis 236 spēles, guvis 23 vārtus, izdarījis 53 rezultatīvas piespēles un nopelnījis 333 soda minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!