Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien septīto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Teda Nolana trenētā un Zemga Girgensona pārstāvētā vienība Bufalo "Sabres", kas tādējādi atkārtoja kluba smagāko neveiksmju sēriju kopš 2003.gada decembra.

Kārtējā mačā "Sabres" bez savainotā Girgensona ar 1:3 (1:0, 0:1, 0:2) viesos piekāpās Kalgari "Flames". Šī bija tikai 11.spēle visā sezonā, kad pēc pirmā perioda vadībā bija "Sabres", un tas ir NHL sezonas sliktākais rādītājs starp visām komandām. 13 spēles pirms regulārās sezonas noslēguma "Sabres" ir pārliecinoši vājākā NHL komanda, no tuvākajiem konkurentiem atpaliekot par 13 punktiem.

"Sabres" labā vienīgos vārtus pirmā perioda 14.minūtē guva Drū Stefords, bet "Flames" rindās izcēlās Džo Kolborne, Maikls Kamaljēri un Pols Bairons.

Jau ziņots, ka Girgensons savainojumu guva 6.marta spēlē un kopš tā brīža nav atgriezies laukumā. Latviešu uzbrucējs tagad nav devies arī kopā ar komandu piecu izbraukuma spēļu sērijā, tādējādi nav skaidrs, vai šosezon Girgensons vēl izies laukumā kādā NHL spēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!