Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā otro uzvaru izcīnīja Sanhosē "Sharks", kas ar 3:2 pārspēja Nešvilas "Predators".

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuva 2-0 "Sharks" labā.

Mačs iesākās saspringtā un nerezultatīvā cīņā, bet 39. minūtē Logans Kutūrs izvirzīja vadībā "Sharks". Trešā perioda vidū Matiass Ekholms rezultātu izlīdzināja, bet Džo Pavelskis un Džo Torntons 38. un 40. minūtē guva vārtus un panāca 3:1 Sanhosē vienības labā. Raiens Johansens vienus vārtus atguva, bet tas bija četras sekundes pirms pamatlaika beigām.

Tikmēr Sentluisas "Blues" izlīdzināja rezultātu sērijā 1-1 duelī pret Dalasas "Stars", svētdien izbraukumā izcīnot uzvaru pagarinājumā ar 4:3.

Uzvarētājiem precīzi meta Patriks Berglunds, Džo Edmunsons, Trojs Brouers, bet uzvaru pagarinājumā izrāva Deivids Bakess. Alekss Goligoskis, Matiass Janmarks un Džeimijs Bens bija precīzi "Stars" vienībā.

"Stars" guva pirmos vārtus spēlē, bet tad trīs "goli" pēc kārtas izdevās "Blues". Trešajā periodā "Stars" atspēlējās no 1:3, izraujot pagarinājumu, taču tajā pārāki bija viesi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!