Foto: F64

Latvijas hokeja čempionāta klubs "Mogo" un komandas līdzšinējais galvenais treneris Oļegs Sorokins vienojušies par sadarbības pārtraukšanu, informēja komandas preses dienests.

Sorokins HK "Mogo" komandā bijis gan kā spēlētājs, gan treneris no kluba izveidošanas brīža. Jau pirmās sezonas laikā viņš pildīja arī galvenā trenera pienākumus, palīdzot HK "Mogo" izcīnīt Latvijas čempiona titulu. Viņa vadībā komanda divreiz Latvijas čempionātā palika trešajā vietā, bet reizi ieguva arī sudrabu. Tāpat "Mogo" 2016., 2017., 2018.gadā izcīnīja Latvijas kausu.

""Mogo" klubs ļāva man uzsākt trenera darbu pieaugušo komandā uzreiz pēc spēlētāja karjeras beigām. Kopā esam piedzīvojuši ļoti daudz patīkamu brīžu. Esam izcīnījuši čempionu titulu, medaļas, trīs Latvijas kausus, svinējuši uzvaras Kontinentālā kausa spēlēs. Savu tuvāko nākotni saistu ar Latvijas U-18 izlases gatavošanu pasaules čempionātam elites divīzijā Zviedrijā un aktīvu iesaistīšanos Latvijas hokeja dzīvē," sacīja Sorokins.

"HK "Mogo" jau aizvadījis četras sezonas, kurās svinējis uzvaras gan Latvijas čempionātā un Latvijas kausa izcīņā, gan pārstāvējis Latviju Kontinentālajā kausā. Šie panākumi nav iedomājami bez Oļega Sorokina ieguldījuma. Es ne tikai vēlu Oļegam panākumus, es esmu pārliecināts, ka viņš tādus gūs, lai ar kādu komandu strādātu! Savukārt "Mogo" komanda turpinās gatavoties savai piektajai sezonai, un domāju, ka drīz varēsim paziņot, kurš būs mūsu nākamais galvenais treneris. Vēl tikai gribēju atgādināt, ka nemainīgs palicis mūsu galvenais uzdevums - jauno talantu audzināšana gan "Mogo" komandai, gan nākotnē arī Latvijas izlasei," uzsvēra kluba prezidents Māris Martinsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!