Rīt Latvijas izlase aizvadīs savu otro speli pasaules hokeja čempionātā, kas risinās Austrijā. Leonīda Beresņeva trenētās komandas sāncense šoreiz būs ASV valstvienība, kas pirmajā mačā gluži kā asfalta rullis pārbrauca pāri slovēņiem.
Latvijas izlase gatavojas gaidāmajai sacensībai, kuras nozīmīgumu ir grūti pārvērtēt. Pirmdien komanda aizvadīja kārtējo treniņu, pēc kuras Leonīds Beresņevs nosauca sastāvu, kas cīnīsies pret amerikāņiem, kā arī atbildēja uz citiem žurnālistu jautājumiem.

Pirmdien Latvijas izlase aizvadīja kārtējo treniņu pēdējās dienās par ierasto kļuvušajā Insbrukas "Olympiahalle" arēna. Laukumā strādāja vārtsargi: Irbe, Masaļskis, Raitums, ka arī sēkojošas maiņas:Skrastiņš - Saviels, Panteļejevs - Cipruss - Vasiļjevs, Laviņš - Ignatjevs, Ankipāns - Sprukts - Cipulis, Tribuncovs - Sorokins, Tambijevs - Semjonovs - Ņiživijs, Galviņš, Rēdlihs - Širokovs - Macijevskis, Ziediņš. Pēc treniņa Leonīds Beresņevs atzina, ka tieši šādā virknējumā Latvijas izlase sāks otro maču čempionātā pret ASV komandu:

"Sāksim tieši šādā sastāvā. Vārtos stāvēs Irbe, uzbrucējs Ziediņš uz spēli pārģērbsies, bet laukumā dosies vajadzības gadījumā," portālam sportsnews.lv paskaidroja Leonīds Beresņevs.

Starp citu, Latvijas izlases treneri svētdien neapmekleja notikušo pieņemšanu Insbrukas viesnīcā "Hilton", kas tika rīkota par godu nākamā gada pasaules čempionāta sarīkosanai Rīgā.

"Mēs šeit atbraucām strādāt," uzsvēra Beresņevs. "Savā starpā spēleja mūsu galvenie konkurenti, tādēļ noskatīties maču bija ļoti lietderīgi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!