Foto: F64

Bijušie Latvijas hokeja izlases uzbrucēji Jānis Sprukts un Mārtiņš Cipulis turpinās spēlēt "Optibet" Hokeja līgas (OHL) komandā "Kurbads", liecina statistikas portālā "eliteprospects.com" atrodamā informācija.

Sprukts un Cipulis ar "Kurbads" komandu pagarinājuši līgumus uz vienu gadu. Sprukts pagājušajā sezonā 22 spēlēs OHL izcēlās ar 12 vārtiem un 12 piespēlēm, bet deviņās izslēgšanas spēlēs viņa kontā trīs vārti un sešas piespēles. Savukārt Cipulis 21 spēlē guva septiņus vārtus un deviņas reizes piespēlēja, bet izslēgšanās cīņu deviņās spēlēs divas reizes pārspēja pretinieku vārtsargus.

Tāpat tiek ziņots, ka "Kurbads" sastāvā paliks arī Juris Upītis, Jēkabs Rēdlihs, Mārtiņš Porejs, Mārtiņš Gipters, Toms Bluks, Renārs Valters, Edgars Brancis, Toms Hartmanis, Artūrs Logunovs, Deivids Sarkanis, Jānis Straupe, Dāvis Straupe, Juris Štāls un Mārcis Zembergs.

Iepriekš "Kurbads" paziņoja par vārtsarga Denija Romanovska pievienošanos komandai. Vārtsargu līnijā "Kurbadam" ir arī Uldis Čalpa un Guntars Reiss.

Arī nākamajā sezonā "Kurbads" spēlēs Kontinentālājā kausa izcīņā, kurā būs jāspēkojas ar Ukrainas komandu" Donbass", Spānijas čempioni Sansebastjanas "Txuri Urdin", kā arī uzvarētāji no grupas, kurā sacentīsies labākās komandas no tādām eksotiskām hokeja valstīm kā Bulgārija, Turcija, Islande un Izraēla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!