Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālsērijas pirmajā mačā trešdien uzvaru savā laukumā izcīnīja Losandželosas "Kings", kas ar rezultātu 3:2 (1:2, 1:0, 0:0, 1:0) pagarinājumā pieveica Ņujorkas "Rangers".

Spēles rezultātu 14.minūtē atklāja "Rangers" hokejists Benuā Puliots, bet divas minūtes vēlāk mazākumā Karls Hagelins dubultoju ņujorkiešu pārsvaru. "Kings" komanda 18.minūtē vienus vārtus atspēlēja, kad precīzi meta Kails Klifords.

Losandželosas komanda rezultātu izlīdzināja 27.minūtē, vārtus gūstot Drū Dautijam, bet atlikušajā pamatlaikā vārti vairs netika gūti. Cīņa turpinājās pagarinājumā un 65.minūtē Džastins Viljams izrāva "Kings" komandai uzvaru šajā mačā.

Šajā mačā "Kings" spēlētāji izdarīja 43 metienus pa "Rangers" vārtsarga Henrika Lundkvista sargātajiem vārtiem, bet "Kings" vārtu vīram Džonatanam Kvikam darba bija mazāk, jo viņš tika galā ar 25 no 27 metieniem.

Atgādinām, ka "Kings" Stenlija kausa pusfinālā ar 4-3 uzvarēja Čikāgas "Blackhawks", bet "Rangers" ar 4-2 pieveica Monreālas "Canadiens, pirmo reizi 20 gadu laikā sasniedzot Stenlija kausa izcīņas finālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!