Foto: PantherMedia/Scanpix

Sestdien, 28. septembrī, Latvijas Virslīgas hokeja čempionātā hokeja klubs „Zemgale/LLU” viesos ar rezultātu 3:1 uzveica HK „Dinamo Juniors” un HS „Rīga/Prizma” izbraukumā ar 5:2 izcīnīja uzvaru pār „Daugavpils” komandu, liecina informācija Latvijas Hokeja federācijas mājas lapā internetā.

Jelgavnieki izcīnīja savu trešo uzvaru sezonā, šoreiz ar 3:1 pārspējot „Dinamo Juniors" komandu ar Māri Jučeru vārtos.

HK „Zemgale/LLU" labā spēles 4. minūtē pirmos vārtus guva komandas jaunieguvums Kirils Tambijevs.

Jelgavnieku uzbrucējs bija Artūrs Āboltiņš, kurš otrajā spēlē pēc kārtas izcēlās ar diviem gūtajiem vārtiem. „Dinamo Juniors" komandas labā vienīgie vārti bija Ruslana Igantoviča kontā.

Pie trešā panākuma sezonā tika arī HS „Rīga/Prizma" vienība, kas izbraukumā 250 skatītāju klātbūtnē ar rezultātu 5:2 (2:0, 3:0, 0:2) uzveica turnīra pastarīšus - „Daugavpils" komandas hokejistus. „Prizmas" hokejisti jau spēles 30. minūtē panāca solīdo 5:0 pārsvaru. Precīzi meta Ralfs Melders, Mikus Ābelītis, Viktors Lobačovs, Arnis Kusiņš un Sandis Grīnbergs. Mājiniekiem vārtus guva „jauniņais" Vladimirs Borovkovs un Nikita Belomestnihs.

Pēc aizvadītā čempionāta pirmā apļa, ar divpadsmit punktiem turnīra tabulas galvgalī atrodas HK „Kurbads". HK „Zemgale/LLU", HS „Rīga/Prizma" un HK „Dinamo Juniors" ar deviņiem punktiem dala trešo vietu. Piektajā vietā ar sešiem punktiem atrodas veterāni „Ozolnieki/MONARCH" hokejisti un sestajā - „Daugavpils" komanda, kurai pie punktiem vēl nav izdevies tikt,

Nākamās virslīgas spēles ir paredzētas trešdien, 2. oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!