Foto: facebook.com/WilkesBarreScrantonPenguins

Vilksbāras-Skrantonas "Penguins" Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers trešdien atzīmejās ar gūtiem vārtiem Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē pret Bridžportas "Tigers" vienību un tika atzīts par mača spilgtāko zvaigzni.

"Penguins" uzvarēja pagarinājumā ar 3:2 (0:2, 0:2, 2:0, 1:0), un tieši Bļugers guva uzvaras vārtus pagarinājuma 27. sekundē. Kopumā šai spēlē Latvijas hokejistam trīs metieni pa vārtiem un divas soda minūtes.

Bridžportas "Tigers" latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis šoeriz palika rezervē, vārtus sargāja viņa kolēģis Kristofers Gibsons, kurš atvairīja 22 no 25 pretinieku metieniem.

AHL Austrumu konferences kopvērtējumā Vilksbāras-Skrantonas komanda ieņem piekto, bet Bridžportas "Tigers" - astoto vietu.

Citā AHL spēlē latviešu vārtsarga Matīsa Kivlenieka pārstāvētie līgas pastarīši Klīvlendas "Monsters" ar 3:5 (0:2, 2:1, 1:2) piekāpās Čikāgas "Wolves". Spēli "Monsters" iesāka ar Kivlenieku vārtos, bet pēc trešās ielaistās ripas viņš otrā perioda sākumā tika nomainīts. Klīvlendas komanda šosezon spējusi uzvarēt tikai 10 no 31 aizvadītās spēles un AHL kopvērtējumā ieņem pēdējo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!