Foto: F64

Latvijas pieredzējušais hokejists Herberts Vasiļjevs piektdien guva vārtus, palīdzot Krēfeldes "Pinguine" komandai mājās ar 4:1 (1:0, 3:1, 0:0) uzvarēt Volfsburgas "Grizzlys" hokejistus.

Vasiļjevs spēles 15.minūtē atklāja rezultātu, bet vēl trīs ripas Krēfeldes komanda sameta otrajā trešdaļā. Latvijas hokejists divas reizes meta pa vārtiem un cīņu noslēdza ar pozitīvu lietderības rādītāju +1.

Uzvarētājiem divas ripas iemeta Henriks Ēriksons. Izcīnītais panākums ļāva "Pinguine" hokejistiem pamest pēdējo vietu turnīra tabulā.

Šosezon Vasiļjevs 48 spēlēs guvis 11 vārtus un atdevis 25 rezultatīvas piespēles, būdams kluba trešais rezultatīvākais spēlētājs.

Uzvaru piektdien izcīnīja arī latviešu aizsarga Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgas "Panther", kas savā laukumā ar 6:2 (1:0, 0:2, 5:0) pārspēja Hamburgas "Freezers". Reķis nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības rādītāju -1.

Aizsargs šajā sezonā 41 spēlē ir guvis divus vārtus un sešas reizes asistējis partneriem, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +2.

DEL kopvērtējumā līderpozīciju ieņem Minhenes "Red Bull" ar 87 punktiem, bet otrā ir Berlīnes "Eisbaren", kas izcīnījusi par punktu mazāk. "Panther" ar 66 punktiem ieņem 12.vietu, kamēr "Pinguine" ar 52 punktiem atrodas pirmspēdējā - 13. pozīcijā, vairs nepretendējot uz iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!