Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē sestdien kautiņā iesaistījās Sirakūzu "Crunch" latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, incidentā nopelnot noraidījumu līdz mača beigām.

Pirms kautiņa Gudļevskis atvairīja 12 no 13 metieniem, bet visā spēlē "Crunch" ar 5:3 uzvarēja Bridžportas "Sound Tigers".

Otrā perioda vidū pēc "Sound Tigers" gūtajiem vārtiem pie komandu soliņiem sākās kautiņš. Tiesnešiem šajā incidentā izdevās izšķirt trīs dueļus, starp komandu soliņiem turpinājās asa vārdu apmaiņa, bet tajā brīdī "uz skatuves" iznāca abu komandu vārtsargi – netālu no laukuma centra savus cimdus un ķiveres nometa Gudļevskis un "Sound Tigers" vārtsargs Stīvens Viljamss. Cīņā abi vārtsargi nostāvēja uz kājām, uzvarētājs īsti netika noskaidrots, bet tiesneši abiem vārtu vīriem piesprieda noraidījumu līdz spēles beigām par iesaistīšanos kautiņā un vārtsarga zonas atstāšanu.

Vēl AHL spēlēs sestdien pēc ilgāka pārtraukuma ar vārtu guvumu izcēlās Ņikita Jevpalovs, palīdzot Sanhosē "Barracuda" ar 5:0 sagraut Beikersfīldas "Condors". Trešā perioda vidū pēc Jevpalova szonas otrajiem vārtiem "Barracuda" palielināja pārsvaru līdz 4:0.

Visā spēlē Jevpalovam divi metieni pa vārtiem, divu minūšu noraidījums, bet cīņu viņš noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Citā AHL mačā Teodoram Bļugeram trīs metieni pa vārtiem, bet Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" ar 4:2 pārspēja Springfīldas "Thunderbirds".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!