Foto: LHF
Latvijas hokeja čempionāta spēlē svētdien "Juniors" spēlētāji ar 6:4 (1:2, 1:1, 4:1) savā laukumā pārspēja JLSS/"Zemgale" vienību.

Šajā mačā pēc otrās trešdaļas viesi atradās vadībā ar 3:2. Izšķirošās spēles daļā "Juniors" guva divus ātrus vārtus, bet Artjoms Ogorodņikovs vēl spēja panākt neizšķirtu. 47.minūtē uzvaras vārtus "Juniors" vienībai guva Jānis Jaks, bet cīņas pēdējā sekundē Jegors Samofalovs ieraidīja ripu tukšos vārtos.

Šī bija "Juniors" komandas otrā uzvara divās dienās, bet JLSS/"Zemgale" cieta otro neveiksmi divu dienu laikā.

Kā ziņots, sestdien "Juniors" ar 6:4 sagādāja pirmo zaudējumu pagājušā gada otrajai spēcīgākajai vienībai "Ozolnieki"/"Monarch", bet jelgavnieki ar 3:10 kapitulēja čempionvienībai "Liepājas metalurgs 2".

Kopvērtējumā pirmo vietu ar 16 punktiem sešās spēlēs ieņem "SMScredit.lv" komanda, "Liepājas metalurgs 2" ar 15 punktiem piecās cīņās atrodas otrajā pozīcijā, bet "Juniors" ar 12 punktiem sešos mačos ir trešie.

"Ozolnieki/Monarch" ar astoņiem punktiem piecās spēlēs atrodas ceturtajā pozīcijā, JLSS/"Zemgale", "Rīga"/"Prizma" un "Rīga-96" komandas izcīnījušas pa trim punktiem, bet "Rīga"/"Prizma 2" pagaidām cīnās bez punktiem.

Kā ziņots, šosezon Latvijas čempionātā piedalās astoņas komandas. No Latvijas virslīgas čempionāta dalībnieku vidus salīdzinājumā ar aizvadīto sezonu pazudusi "Rīga"/LSPA vienība un Lietuvas klubs Elektrēnu "Enerģija", līdz ar to pirmo reizi daudzu gadu laikā turnīrs zaudējis atklātā čempionāta statusu.

Savukārt čempionātā dalību atsaukušās Daugavpils "Latgale" vietā startē "Rīga"/"Prizma 2" komanda, kas tika apstiprināta jau pēc sezonas sākuma.

Pagājušajā sezonā finālsērijā otro reizi pēc kārtas uzvarēja "Liepājas metalurga 2" komanda, kas ar rezultātu 4-1 pārspēja "Ozolnieki/Monarch" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!