Foto: RIA Novosti/Scanpix
Krievijas hokeja izlases treneru štāba darbu šāgada pasaules čempionātā Krievijas Hokeja federācijas (KHF) novērtējusi kā "apmierinošu", ziņo vietējie mediji.

"Izlases un treneru darbu novērtējām kā "apmierinošu"," intervijā portālam "championat.ru" pēc KHF sēdes pastāstīja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks. "Puiši cīnījās, parādīja patriotismu. Tarasenko spēlēja ar lauztu pirkstu, Ovečkins [no NHL] atlidoja dažu dienu laikā. Visi gribēja palīdzēt izlase, atdeva visus spēkus. Zviedrus, amerikāņus uzvarēja. Jā, zaudēja finālā kanādiešiem, taču savu darīja daudzās traumas un nogurums. Izdarīsim secinājumus."

Kā zināms, šāgada pasaules hokeja čempionāta finālā Krievijas izlase, ko vada Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, ar 1:6 piekāpās Kanādai.

"Nepatīkamo incidentu ar himnu arī apspriedām, bet labāk vairāk domāsim par hokeju," saka Tretjaks. "Īpašu uzmanību sēdē veltījām nākamā gada čempionātam, kas notiks mūsu mājās. To vajag aizvadīt un nospēlēt cienīgi. Uzdevumi visur ir maksimālie."

Savukārt Krievijas junioru izlases sniegums un treneru darbs pasaules čempionātā, kurā jaunie Krievijas hokejisti zaudēja ceturtdaļfinālā, atzīts par "neapmierinošu", un šai izlasei tiek meklēts jauns treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!