Foto: F64

Bijušais Latvijas izlases uzbrucējs Oļegs Znaroks vienlaikus netrenēs Krievijas hokeja valstsvienību un Maskavas "Dinamo" komandu, jo nevēlas sabojāt savu veselību, preses konferencē stāstīja pats speciālists.

Piektdien preses konferencē Znaroks oficiāli tika prezentēts, kā Krievijas valstsvienības galvenais treneris. Lai arī līgums vēl nav parakstīts, tomēr tuvākajā laikā tas tiks izdarīts. Paredzams, ka Znarokam tiks piedāvāts līgums uz četriem gadiem.

Uz jautājumu, kāpēc Znaroks neapvienoja darbu ar Krievijas izlasi un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Maskavas "Dinamo" viņš sacīja: "Neesmu ienaidnieks savai veselībai. Divās frontēs strādāt ir grūti. No "Dinamo" aizeju ar asarām acīs. Apzinos, ka ar izlasi ir jāstrādā 32 stundas diennaktī, bet ar klubu - 24. Komanda ir jābūvē, un tas ir garš process."

Znaroks uzsvēra, ka viņš ir gatavs kritikai. "Saprotu, kur esmu atnācis. Ja kritika būs noderīga, tas būs tikai uz labu."

Jaunais Krievijas izlases treneris stāstīja, ka valstsvienības sastāvs ir gandrīz jau zināms, un lielākā daļa spēlētāju būs no KHL.

Atgādinām, ka Maskavas "Dinamo" komandu turpmāk vadīs Harijs Vītoliņš, kurš būs Znaroka asistents Krievijas izlasē. Savukārt pats Znaroks "Dinamo" komandai palīdzēs kā konsultants.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!