Latvijas hokeja izlases ilggadējais uzbrucējs Kaspars Daugaviņš Latvijas izlasē ienāca ar joni, un viņš nebaidījās kaitināt tādus veterānus kā Artūru Irbi, Sergeju Naumovu un Leonīdu Tambijevu. Sporta sarunu šovā "eXi" pats Daugaviņš un bijušais aizsargs Atvars Tribuncovs atcerējās dažādus piedzīvojumus.

"Tādu kā viņš es neatceros," par Daugaviņu teica Tribuncovs. "Tāda īpašība ir labiem uzbrucējiem. Viņš ir bezkaunīgs, bet nav ļauns. Viņš ir labsirdīgs. Pirmo reizi redzēju, ka Irbi kāds "izveda ārā". Arī Naumovs viņam slidoja virsū, bet tur viņš arī smuka iesita vārtus. Tādu golu sen nebiju redzējis, kad trīs cilvēki viņam gāja virsū, viņš "izlien" un iemet. To vēl tagad atceros."

Tribuncovs teica, ka vajadzētu vairāk tādus jaunos hokejistus kā Daugaviņš.

Daugaviņš stāstīja, ka Nikolajs Jeļisejevs un Mārtiņš Dzierkals labi ienākuši izlasē, jo viņi bija droši un nebaidījās. "Viņi sevi aizstāvēs. Mums ir čaļi ar raksturu, tikai tā tendence ir klusāka. Tāda nopietnāka," teica Daugaviņš.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas ceturtdienu vakaros skatāms TV4 kanālā, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu. Maijā "eXi" nāk klajā ar trim hokeja speciālizlaidumiem ar bijušo Latvijas izlases hokejistu dalību. Spilgti bijušo sportistu stāsti, neaizmirstamas atmiņas un vērtīgas atziņas būs "eXi" lielākā vērtība arī maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!