Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Teodors Bļugers televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči" nosauca savu sapņu komandu, kurā latvietis vietu atvēlēja arī uzbrucējam Rūdolfam Balceram un vārtsargam Elvim Merzļikinam.

"[Balceru iekļāvu], tāpēc, ka viņš ir mans draugs. Vēlējos arī otro latvieti komandā. Domāju, ka viņš ir ļoti labs spēlētājs, kurš labi Otavā ["Senators" komandā] nospēlēja. Ar viņu ir viegli un pateicīgi spēlēt, jo viņš ļoti labi redz laukumu, var arī pats uzmest pa vārtiem. Ar tādiem hokejistiem ir prieks spēlēt," savu izvēli iekļaut Balceru piecniekā skaidroja Bļugers.

Visi trīs Latvijas hokejisti dosies uz Slovākiju, kur tiks lemts par galīgo Latvijas hokeja izlases sastāvu dalībai 2019. gada pasaules čempionātā. Bļugers, kurš savainojuma dēļ nepiedalījās valstsvienības noslēdzošajā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta, un Balcers ir starp izlasei atlasītajiem 14 uzbrucējiem, kamēr vārtsargu līnija čempionātam jau nokomplektēta.

"Viens otram reizēm uzrakstām īsziņas. Protams, skatījos, kā viņš spēlēja. Ja iemeta kādus vārtus vai atdeva piespēli, tad uzreiz skatījos momentus internetā," par kontakta uzturēšanu ar Balceru stāstīja Bļugers.

Pārējo sastāvu 24 gadus vecais hokejists nokomplektēja, izvēloties Pitsburgas "Penguins" aizsargus Krisu Letangu un Džastinu Šulcu, kā arī uzbrucējus Sidniju Krosbiju un Džeiku Gencelu.

Pilnu interviju ar Teodoru Bļugeru varēs vērot raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien pulksten 20.30 televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!