Televīzijas kanāla "360TV" trešdienas raidījuma "Hattrick ar Puči" vadītājs Armands Puče analizēja Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija skandālu, kurā viņš esot pārkāpis antidopinga kodeksa noteikumus.

Jau vēstīts, ka "Sport-Express" rīcībā esošā informācija liecina, ka Krievijas Antidopinga aģentūra (RUSADA) saistībā ar pārkāpumiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa finālā grasās atvērt lietu pret trim KHL kluba Omskas "Avangard" pārstāvjiem - komandas galveno treneri Hārtliju, uzbrucēju Denisu Zernovu un vienības ārstu Dmitriju Batušenko.

Hārtlijs un Batušenko nav ļāvuši veikt dopinga kontroles procedūru un, lamājoties rupjiem vārdiem, lieguši antidopinga darbiniekiem iekļūt komandas ģērbtuvē, kamēr Zernovs aizmucis no antidopinga inspektora. Hārtlijam par to draud četru gadu diskvalifikācija.

"Mēs domājam, ka gan jau Hārtlijs izkulsies, bet paturam prātā, ka krievi dopinga kontroļu sakarā ir daudz cietuši. Es nesaku, ka tā ir sazvērestība, taču Hārtlijs tur ir sarunājis daudz ko. Ja RUSADA būs principiāla, gluži kā visas pasaules dopinga aģentūras, viņi varētu Hārtlijam ierādīt vietu," raidījumā skaidroja Puče.

Pilnu trešdienas raidījumu "Hattrick ar Puči" var atrast "Helio" interaktīvās televīzijas un lietotnes "Shortcut" arhīvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!