Bijušie Latvijas hokeja izlases aizsargi Rodrigo Laviņš un Oļegs Sorokins raidījuma "eXi" jaunākajā epizodē ar smiekliem un jautrību atcerējās savu karjeras laiku Krievijas superlīgas (augstākās līgas) klubā Permas "Molot-Prikamje".

Bijušie hokejisti stāstīja, ka atlidojuši uz Permu nakts vidū, bet lidosta bijusi kā "dzelzs kambaris ar nesaprotamu lidlauku". Hokejisti dzīvojuši "viesnīcā", kas ierīkota deviņstāvu dzīvojamā mājā. Lielākie uztraukumi hokejistiem bija par saņemto algu, jo pēc pievienošanās klubam sportisti saņēmuši ievērojamu naudas summu kā bonusu.

Nākamajā dienā pēc ierašanās Laviņš ar Sorokinu centušies "bankā", kas atradusies kādas mājas pagrabstāvā, pārskaitīt naudu uz Latviju. Tajā brīdī pārējie apmeklētāji sākuši brīnīties uz Latvijas hokejistiem. Abi aizsargi tomēr izlēma neveikt naudas pārskaitījumu, atgriezušies "viesnīcā", kur savus naudas maisus palikuši zem spilveniem un paši burtiski iebarikadējušies numuriņā, durvīm priekšā pieliekot lielās hokeja somas.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas katru otro ceturtdienu skatāms "TV4" kanālā, bet pēcāk arī portālā "Sportacentrs.com". Tajā bijušie sportisti apskata aktuālus sporta notikumus caur bijušo atlētu prizmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!