Foto: Reuters/Scanpix/LETA
2018. gada pasaules hokeja čempionāta B grupas spēlē Herningā ASV valstsvienība ar rezultātu 3:0 (0:0, 2:0, 1:0) pārspēja Vācijas izlasi, turpinot turnīru bez zaudējumiem.

Izšķirošie notikumi šajā mačā notika otrajā periodā, kad Vācijas izlase nopelnīja četrus noraidījumus pēc kārtas. Otrā perioda vidū ASV izlasei bija divu vīru vairākums, bet, tiklīdz laukumā atgriezās ceturtais vācietis, Patriks Keins saņēma piespēli un meta vārtu augšējā stūrī no asa leņķa.

32. minūtē Vācijas izlases spēlētājs noraidījās piekto reizi šajā periodā, un tas veicināja amerikāņu otro "golu". Keins piespēlēja gar vārtiem, ripa atlēca pie Dilana Raiena, kurš izmatoja savu iespēju.

Savukārt trešajā trešdaļā ASV guva savus trešos vārtus pēc Vācijas izlases aizsarga Jonasa Millera rupjas kļūdas. Viņš neveiksmīgi atspēlēja ripu aiz saviem vārtiem, to pārtvēra Keins, kurš ātri piespēlēja Aleksam Debrinkatam, un viņš neviena netraucēts guva vārtus no tuvas distances.

Šis ASV izlasei bija trešais panākums trīs spēlēs, kas B grupā šobrīd dod līderpozīciju, bet olimpiskie vicečempioni Vācijas izlase pagaidām vēl nav tikusi pie uzvarām.

$duelID=923;$eventID=19;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!