Foto: LETA
Divi vārtsarga Bena Bišopa atvairītie izgājieni viens pret vienu bija tieši laikā, pēc uzvaras pār Latviju pasaules čempionātā svētdien izteicās ASV izlases galvenais treneris Džo Sako.

"Latvija atdeva visus spēkus un cīnījās labi. Līdz pat trešajai trešdaļai mums gāja smagi, bet tad beidzot ieguvām nelielu teritoriālo pārsvaru," pēc mača teica Sako. "Mūsu vārtsargs vairākas reizes lieliski tvēra ripu, apturot arī divus izgājienus viens pret vienu. Tas bija tieši vajadzīgajā brīdī."

Kā zināms, svētdien notikušajā pasaules čempionāta otrajā cīņā Latvijas izlase piekāpās ASV ar rezultātu 1:4.

Tāpat Sako stāstīja, ka ļoti svarīgs bijis otrās trešdaļas beigās izturētais 2+2 minūšu noraidījums.


"Esmu lepns par spēlētājiem, katrs mačs mums ir ļoti svarīgs," stāstīja amerikāņu galvenais treneris. "Ar divām uzvarām šādai jaunai komandai esam ļoti labā pozīcijā pirms turpmākā turnīra."

Nākamajās cīņās Latvijas izlase otrdien sacentīsies ar Austriju, bet amerikāņus sagaidīs duelis ar pašreizējo pasaules čempionvienību Krieviju.

Pēc divām spēļu kārtām Helsinku grupā pa sešiem punktiem izcīnījušas Krievijas un ASV izlases, kurām punktu zaudē Somija. Pa trim punktiem ir Slovākijas un Francijas kontā, pie viena punkta tikusi Vācija, bet bez punktiem joprojām ir Austrija un Latvija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!