Foto: F64
ASV hokeja izlases uzbrucējs Endrū Kops pēc izcīnītās uzvaras pasaules čempionāta piektās kārtas spēlē uzteica Latvijas valstsvienības parādīto sniegumu.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokejisti divreiz nenoturēja divu vārtu pārsvaru un ar rezultātu 3:5 piekāpās ASV valstsvienībai, piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas.

"Šī mums bija sarežģīta spēle, jo Latvijas izlase smagi cīnījās. Neiesākām spēli tā, kā būtu gribējuši, taču mums izdevās atspēlēties un izcīnīt lielisku uzvaru," pēc spēles Starptautiskās Hokeja federācijas reportierei teica uzvaras vārtu autors Kops.

"Domāju, ka bijām gatavi tam, kā spēlēja Latvijas izlase, taču, neraugoties uz to, mums neizdevās labs spēles sākums. Latvijai ir laba komanda, un spēles intensitāte bija gluži kā NHL Stenlija kausa izcīņā. Esmu ļoti priecīgs, kā mēs pārvarējām šīs grūtības," sacīja ASV izlases uzbrucējs, kurš guva savus pirmos vārtus ASV izlasē pasaules čempionātā.

Latvijas hokejistiem pasaules čempionāta grupu turnīrā atlikušas vēl divas spēles. Pirmdien Latvija tiksies ar Krieviju, bet otrdien samēros spēkus pret mājinieci Vāciju.

$duelID=647;$eventID=15;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!