Foto: Reuters/Scanpix
Ļoti neveiksmīgi pasaules hokeja čempionātu turpina aizvadīt Baltkrievijas izlase, kas trešdien ar rezultātu 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) piekāpās Šveices valstsvienībai, turpinot turnīru bez uzvarām.

Šveices izlase spēli iesāka piesardzīgi, taču ar katru minūti tā uzlaboja savu sniegumu un 18. minūtē Reto Šapi vairākumā izvirzīja vadībā savu komandu. Mača turpinājumā spēles gaita būtiski nemainījās, un četras minūtes pirms otrās trešdaļas beigām Andress Ambuls pēc piespēles no aizvārtes dubultoja savas komandas pārsvaru.

Baltkrievijas hokejisti mēģināja būt aktīvi trešās trešdaļas sākumā, tomēr viņiem uzbrukumā nekas īsti neizdevās, savukārt Šveice pēc tam guva arī trešos vārtus, kad Kodijs Almons precīzi meta no iemetiena apļa. Nedaudz dzīvīgāks sniegums no baltkrieviem bija redzams pēdējās minūtēs, taču jau bija par vēlu, lai glābtu spēli.

Baltkrievijas izlases sniegumu pēdējās trīs spēlēs raksturo izdarīto metienu skaits – pret Čehiju baltkrievi pretinieku vārtsargu apdraudēja septiņas reizes, pret Kanādu – 13 reizes, bet pret Šveici – 14 reizes.

Šveices izlase pēc šīs uzvaras izvirzījās Parīzes apakšgrupas otrajā vietā ar deviņiem punktiem četrās spēlēs, kamēr līdere ir Kanāda, kas deviņus punktus guvusi trīs spēlēs. Baltkrievija joprojām ir bez punktiem un ierindojas pēdējā, astotajā vietā.

$duelID=625;$eventID=15;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!