Foto: RIA Novosti/Scanpix
Baltkrievijas hokeja izlasi pasaules čempionātā savās mājās Minskā turpina vajāt dažādas likstas, un komandas rindās ir kārtējie zaudējumi, vēsta "allhockey.ru".

Pirms spēles pret Latviju, kas notiks pirmdien vakarā, kļuvis zināms, ka baltkrieviem atlikušajos mačos nevarēs palīdzēt traumu guvušais uzbrucējs Konstantīns Koļcovs. Otrās maiņas uzbrucējs piedalījās līdzšinējās visās spēlēs, vidēji laukumā aizvadot 12:25 minūtes. Pie rezultativitātes punktiem hokejists gan nebija ticis, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs "-3".

Kā atklājuši Baltkrievijas izlases pārstāvji, Koļcovs pleca savainojumu guvis jau maija sākumā pārbaudes spēlē, bet pasaules čempionātā spēlējis pēc injekciju saņemšanas un ar speciālu pleca apsēju.

Jau ziņots, ka Baltkrievijai priekšsacīkšu pēdējās divās spēlēs – arī pirmdien pret Latviju – nevarēs palīdzēt aizsargs Nikolajs Stasenko, kuram IIHF piespriedusi divu spēļu diskvalifikāciju.

Latvijas un Baltkrievijas spēle pirmdien Minskā sāksies pulksten 20:45 pēc Latvijas laika. Spēles uzvarētājs sev būs jau priekšlaicīgi nodrošinājis vietu ceturtdaļfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!