Foto: F64

Latvijas hokeja izlasei 2017. gada pasaules čempionātā ir jāiekļūst ceturtdaļfinālā, jo komandas sniegums pierāda, ka tā ir uz pareizā ceļa, uzskata uzbrucējs valstsvienības Teodors Bļugers.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokejisti divreiz nenoturēja divu vārtu pārsvaru un ar rezultātu 3:5 piekāpās ASV valstsvienībai, piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas. Latvijas izlases pirmos vārtus guva Bļugers.

"Mēs aizvadījām labu spēli. Mača sākums izdevās lielisks, bet tad atļāvām pretiniekiem aizskriet vairākos pretuzbrukumos. Mēs izskatījāmies neslikti, taču amerikāņi objektīvi ir klasi augstāka komanda, tajā ir vairāk meistaru," Bļugera pēcspēles teiktais citēts portālā "rsport.ru". "Mēs labi spēlējām aizsardzībā, taču ar to bija par maz."

"Kopumā šī spēle parādīja, ka esam uz pareizā ceļa. Mums priekšā ir vēl divas svarīgas spēles, un mums ir jāiekļūst ceturtdaļfinālā," uzskata Bļugers.

Latvijas hokejistiem pasaules čempionāta grupu turnīrā atlikušas vēl divas spēles. Pirmdien Latvija tiksies ar Krieviju, bet otrdien samēros spēkus pret mājinieci Vāciju.

$duelID=647;$eventID=15;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!