Foto: USA Today Sports
Čehijas hokeja izlases sastāvu papildinās Bostonas "Bruins" spēlētāji Davids Pastrņaks un Davids Krejči, vēsta Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF).

"Bruins" Stenlija kausa izcīņā nepārvarēja Austrumu konferences otro kārtu, piekāpjoties Tampabejas "Lightning" vienībai. Līdz ar to Pastrņaka un Krejči klubu sezona noslēdzās, un viņi varēja doties palīgā valstsvienībai.

21 gadu vecais Pastrņaks aizvadītajā sezonā 82 spēlēs guva 35 vārtus un izdarīja 45 rezultatīvas piespēles, bet 12 Stenlija kausa spēlēs viņa kontā seši vārti un 14 piespēles. Viņam šis būs trešais pasaules čempionāts.

Arī 31 gadu vecais Krejči aizvadīs savu trešo pasaules čempionātu, bet izlasi ikgadējā turnīrā viņš nav pārstāvējis kopš 2012. gada. Pagājušajā sezonā "Bruins" rindās 64 spēlēs Krejči guva 17 vārtus un izdarīja 27 piespēles, bet izslēgšanas spēlēs viņam trīs vārti un desmit piespēles.

Savukārt Kanādas izlasei pievienojies aizsargs Marks Eduārs Vlasičs no Sanhosē "Sharks" komandas. Viņš NHL aizvadīja 81 spēli, kur guva 11 vārtus un izdarīja 21 rezultatīvu piespēli, Bet 10 izslēgšanas spēlēs viņam divas rezultatīvas piespēles. Viņš ceturto reizi pārstāvēs Kanādu pasaules čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!