Foto: F64

Latvijas hokeja izlases kapteinis un spēles galvenais varonis Lauris Dārziņš pēc uzvaras pār slovākiem uzsvēra, ka ir patīkami gūt beidzot punktus, taču jāvelta uzmanība nākamajām spēlēm.

Atgādinām, ka Latvijas izlase ceturtdien, pateicoties Dārziņa trīs gūtajiem vārtiem, ar 5:3 pieveica Slovākiju, izcīnot pirmo uzvaru šī gada pasaules čempionātā.

"Patīkami izcīnīt pirmos punktus kopvērtējumā. Mēs beidzot esam ieguvuši pārliecību, ka visu darām pareizi. Mums nav laika svinēt. Mums jāatpūšas un parīt jāturpina uzvarēt," IIHF mājaslapā citēts Dārziņa sacītais pēc mača. "Tas bija lieliski, mums bija labs spēles sākums, kā arī solīdi sākām trešo periodu. Vārti periodu sākumos un beigās ir ļoti svarīgi."

"Nekas nav neiespējami," par sacensību turpinājumu teica Dārziņš. "Mēs tagad saprotam, ka mēs varam iziet laukumā un ar smagu darbu gūt vārtus."

Latvijai tagad sestdien paredzēta spēle pret Vāciju, bet priekšsacīkstes Latvija noslēgs ar spēlēm pret Franciju (13.maijā) un mājinieci Somiju (14.maijā).


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!