Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases treniņos pirmdien vēl nepiedalās Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš, bet valstsvienībai pievienojušies četri citi hokejisti.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Māris Baldonieks iepriekš izteicās, ka pirmdien valstsvienībai pievienosies vairāki hokejisti, arī Dārziņš, kurš pagājušajā gadā pasaules čempionātā bija komandas kapteinis. Tomēr pirmdien Dārziņš vēl nav izgājis uz ledus un netrenējas kopā ar valstsvienību. Tāpat izlases kandidātu pulku nav vēl papildinājis cits uzbrucējs Armands Bērziņš.

Kā vēsta Latvijas Hokeja federācija, pirmdien Latvijas izlasei pievienojušies Miks Indrašis, Mārtiņš Cipulis, Kaspars Saulietis un Artūrs Mickevičs.

Latvijas hokejisti šonedēļ Ozolniekos turpina gatavoties 2014.gada pasaules čempionātam, kas 9.maijā sāksies Minskā. Šīs nedēļas nogalē – 18. un 19.aprīlī – "Arēnā Rīga" paredzētas vēl divas pārbaudes spēles "Euro Hockey Challenge" turnīra ietvaros pret Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Krievijas valstsvienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!